TERMENII ȘI CONDIȚII

Condiții generale de utilizare

  1. Utilizarea și accesarea site-ului www.shaperadio.net presupune implicit acceptarea termenilor și condiților. Dacă nu sunteți de acord, puteți să nu mai accesați site-ul.
  2. Acest website, este disponibil public la adresa www.shaperadio.net
  3. Shape Radio își rezervă dreptul de a modifica acest document în orice moment. Modificările vor intra în vigoare din momentul în care documentul a fost actualizat. De aceea, vă invităm să-l recitiți periodic.

Descrierea servicilor

4. Scopul www.shaperadio.net este de a oferi utilizatorilor acces la informații, în special din domeniul muzicii, având un target axat pe publicul tânar.

5. Shape Radio administrează acest site, care asigură vizitatorilor săi acces la o serie de resurse: știri, informații, topuri, dar și ascultare online.

Obligațile utilizatorilor

6. Pentru a utiliza site-ul SHAPE RADIO, va obligați să:

7. nu utilizați servicile prin intermediul căruia să postați conținut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenințator, abusiv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamnă la ură rasială, etnică, discriminare de orice fel sau este în alt mod ofensator

8. nu pretindeți că sunteți altă persoană sau că sunteți reprezentat SHAPE RADIO

9. nu postați, difuzați sau transmiteți în alt mod orice formă de publicitate sau conținut care încalcă orice patent sau marcă protejată

10. nu postați, difuzați sau transmiteți în alt mod orice formă spam, junk mail, scrisori în lant etc.

11. nu postați materiale care conțin virusi, fișiere sau programe care sunt create să distrugă

12. nu interveniți întreruperea servicilor șau rețelelor conectate la site

Drepturi de autor. Preluarea informațiilor găsite pe site

13. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea sau orice modalitate de a beneficia dupa site-ul SHAPERADIO.

14. Preluarea informații de către alte părți poate fi făcută numai cu precizarea „SURSĂ: SHAPERADIO.NET”