Lana Del Rey a lansat o nouă piesă alături The Weeknd, intitulată „Lust for Life”. Acest single va da numele viitorului său album. Artista a mai colaborat cu The Weeknd și în anii anteriori, dar și recent: a apărut pe albumul „Starboy” cu două contribuții vocale.

Momentan nu avem un videoclip pentru piesa nouă, dar totuși atmosfera este simțită prin câteva cadre incluse în clipu publciat pe YouTube: Lana Del Rey apare în rochia roșie de seară alături de The Weeknd. Vocile celor doi se potrivesc perfect într-un duet pop

Chiar dacă nu avem încă un videoclip pentru “Lust for Life”, atmosfera e setată în mod excelent de câteva secvenţe incluse în clipul YouTube al piesei. Lana Del Rey apare în rochia sa roşie de seară, flirtând cu The Weeknd. Vocile celor doi se împletesc într-un duet pop.

Vocea suavă a lui The Weeknd confirmă sensibilitatea şi uşoara apropiere de divinitate semnalată pe “Starboy”. Lana Del Rey continuă în registrul obişnuit, cântând duios şi şoptit şi amintindu-ne de clasicele spuse “cei buni mor tineri”. Artiştii se află pe literă “H” din semnul Hollywood, de pe celebrul deal din Los Angeles. Se prefigurează un videoclip romantic, misterios şi poate un subiect de bârfa pentru tabloide. Celor doi le stă bine ca îndrăgostiţi.

Tu ce părere ai de această piesă romantică?